Najlepszy jest nastepnego dnia ...
SKŁADNIKI:
- 1 kg maki pszennej wrocławskiej
- 2,5 szkl płatków owsianych
- 1 szkl pestek dyni
- 1 szkl pestek słonecznika
- 0,5 szkl siemnienia lnianego
- 1-1,5 łyzki soli
- 1 kost drozdży
- 1 l letniej wody
- 2 łyzki cukru
Piec ok 1h 15 min-1h 30 min w temp.180-200 stopni.
SMACZNEGO!!!JEST PYSZNY I ZDROWY:)
przyznaje że chlebek wygląda apetycznie.
OdpowiedzUsuńmam problem z komunijnym menu za miesiąc przyjęcie a ja mam pustkę w głowie może podsuniecie mi kilka pomysłów? będe wdzięczna.
dziękuje za życzenia . też wam życze wszystkiego
naj naj naj ...
kochana moja Gosia tez ma ten problem ale ma juz kilka pomysłów na pewno coś Ci podpowiemy:) Pozdrawiamy papapa
OdpowiedzUsuńCoś mi się wydaje, że wasz blog kulinarny będzie moim ulubionym. Macie bardzo ciekawe przepisy.Pozdrawiam
OdpowiedzUsuń